Hae
A Home Where It Snows

MIKÄ ON TRENDIKÄSTÄ NYT? Onko sinulla jo nämä tuotteet?

Tredonne Rovaniemi, trendit

Tredonne Rovaniemi

Tiedätkö sinä, mitkä ovat syksyn ja talven 2020 trendit? Syksy tuo tullessaan uuden vuodenajan ja erityisesti paljon uusia trendejä. Syksy on myös perinteisesti aika, jolloin alkaa koulut, työt ja arkielämä kesän jälkeen. Kaikki uudet kokemukset kuten uuden työn aloittaminen saavat lisämerkitystä uudistuneella vaatekappaleella, joka edustaa senhetkistä trendiä. Olin viime kuussa mukana aivan upeassa projektissa, jonka myötä aloitimme uuden Youtube-kanavan Rovaniemen Sampokeskukselle. Youtube-kanavan lanseerausvideoon oli kerätty pieni joukko huipputekijöitä (heh itseni lisäksi) ja meidän tehtävänä oli kuvata informatiivinen ja laadukas video, joka paljastaa syksyn ja talven trendit!

Koko videon voit katsoa tästä linkistä tai suoraan tämän tekstin lopusta! Uskalsin itse katsella lopputuloksen vasta viime viikolla ja se on oikeasti tosi kiva. Oman puheen kuunteleminen jännittää minua aina, mutta onnistuneen videon takana oli loistava kuvaaja ja leikkaaja Viljami Harjuniemi. Suurin kiitos päivästä kuuluu kuitenkin komealle ja karismaattiselle juontoparilleni, Mikko Hokkaselle.

 

1. NEULEET & VILLAPAIDAT

Kauppakeskuskierrosta tehdessä syksyn trendiksi nousi odotetusti ihanat neuleet ja villapaidat. Marimekon liikkeessä sovitimme Unikkokuosista Onnekas-neulepaitaa, joka on valmistettu pehmeällä jacquard neuloksella. Villan parhaita ominaisuuksia ovat hyvä lämmöneristävyys, kosteudenimukyky ja joustavuus. Tiesitkö, että villa on likaa hylkivä luonnonkuitu ja se raikastuu että puhdistuu parhaiten tuulettamalla? Villaista tuotetta ei missään nimessä kannata pestä liian usein. Opin myös, että paras tuuletusilma villalle on kylmänkostea.

 

2. KERROSPUKEUTUMINEN

Marimekko on myös kerrospukeutumisen edelläkävijä. Saimme liikkeestä sovitettavaksi kaiken päästä varpaisiin. Vajaamittaisiin Hakku-housuihin sopii hyvin hulluttelevat Raitsu Tasaraita-sukat. Hakku-housuihin saa lisää vakavuutta yhdistämällä ne saappaisiin tai nilkkureihin. Kuvauksissa otimme rennon linjan ihanien Mini Unikko-tennareiden kanssa. Näiden lisäksi Marimekon liikkeessä ihastuin erityisesti Jokapoika-paidan pehmeyteen. Jokapoika-paidan puuvilla on luonnonkuitua, jolle ominaista on hengittävyys, miellyttävä tuntu ja hyvä kosteudenimukyky. Malli on Unisex eli se sopii miehille ja naisille!

 

Marimekon asukokonaisuudessa oloni oli rento ja hauskutteleva.  Kokonaisuuden kruunasi todella lämmin Arnikki-toppatakki ja vaaleanpunainen Gratha-nahkalaukku. Gratha-laukku on yksi Marimekon kaikkien aikojen suosituimmista laukuista.

 

Marimekko, gratha, nahkalaukku, muoti

Gratha-laukku ihanassa vaaleanpunaisessa sesonkivärissä

 

3. AIDOT NAHKATUOTTEET

 

Itselle täytenä yllätyksenä tuli syksyn tuorein trendi- aidot nahkatuotteet. En voi kuvailla sitä tunnetta miltä nuo kuvassa päälläni olevat lampaannahkahousut tuntuvat jalassa. Kirjoitan tuntuvat, sillä palasin kuvausten jälkeisenä päivänä kauppakeskukseen ne ostamaan. Worth every penny.

Modan työntekijät olivat koonneet meille huiput kokonaisuudet, jotka sopivat mielestäni erityisesti työelämään ja kaupunkiarkeen. Modan tuotteista hehkui laatu ja ylellisyys. Tuotteet olivat helposti yhdistettävissä ja tarjottu tyyli oli ajaton.

Minun nahkahousujen lisäksi aitoa nahkaa nähdään videossa Mikon päällä, kun hän sovittaa tyylikästä nahkatakkia.

 

moda, nahkahousut, lampaannahka, trendi, villapaita, syksy, trendit

Laadukas neule yhdistettynä kauluspaitaan ja lampaannahkahousuihin. Mikon päällä on musta tyylikäs poolopaita sekä farkkukankainen shaketti.

 

 

sukkakenkä, pliseerattu hame, neuletakki, moda, trendi, syksy 2020

Ylellinen, pliseerattu hame yhdistettynä neuletakkiin & Biancon malliston sukkakenkä.

4. AJATTOMAT VILLAKANGASTAKIT

 

Syksyyn sopivat pitkät ja ajattomat villakangastakit. Beigeen villakangastakkiin sopivat todella hyvin sukkakengät, joilla oli äärettömän hyvä kävellä. Sukkakengät ovat helpot, käytännönläheiset nilkkurit, jossa jalka hengittää. Nilkkurit yhdistettiin mustiin sukkahousuihin sekä ihanaan pliseerattuun hameeseen.

 

 

5. ISOT, MUHKEAT TOPPATAKIT

 

Alkavalle talvelle oma must-have tuote on ihana, iso ja muhkea toppatakki. Muhkeata takkia meille tarjottiin melkein joka liikkeessä. Kuvassa näkyvä Parajumperin untuvatakki on valmistettu vastuullisesti, vaikka siinä on aitoa karvaa. Olen itse niitä henkilöitä, joka on aina kylmissään ja rakastankin lämpimiä toppatakkeja. Olen myös onnellinen, että Canada Goose-merkkiset takit ovat tulleet takaisin. Canada Goose-takin muhkeus ja mukavuus menee muiden yli ja se on oma suosikkitakkini Lapin talvessa.

 

moda, canada goose, down jacket, winter trends, trends, trendit

Syksyn halutuin kenkä on maihari.

parajumper, samsoe, karvatakki, untuvatakki, winter clothes, warm jacket, down jacket

Muhkea, trendikäs Parajumperin pitkä toppatakki

 

 

6. SUOMEN SUOSITUIMMAT FARKUT

 

Tiesitkö, että Suomen suosituimmat miesten farkut ovat Jack & Jonesin? Tai sitä, että Sampokeskuksen liikkeessä on yksi farkkumalli varattu erityisesti Sodankyläläisille? Kuvaussessiossa Jack & Jonesin liikkeessä oli hulvaton meininki, kiitos ihan mahtavan ja sanavalmiin vaatemyyjän. Katso videosta lisää tästä!

 

7. SHAKETTI

 

Shaket eli shirt & jacket  on syksyn uutuus trendi. Shaketti on suomeksi paitakki, eli paitatakki, jota voit käyttää myös sisätiloissa. Shaketti voi olla nahkaa, farkkua tai kuten Vero Modassa sovittamani villakangastyylinen kevyempi takki. Shaketteja löysimme miehille ja naisille.

 

8. PU-TUOTTEET

Nuorten suosimassa liikkeessä Vero Modassa oli tapetilla myös PU-tuotteet eli keinonahkaiset paidat, mekot, housut, hameet ja takit. Keinonahkaa on käytetty syksyllä 2020 myös erilaisissa vaatteiden yksityiskohdissa.

 

9. POOLOPAIDAT

 

Modassa saimme ensikosketuksen syksyn poolopaitohin. Laadukkaat pooloneuleet ovat pinnalla tänä syksynä. Pooloneule voi olla ohut tai paksumpi ja sitä voi yhdistellä erilaisiin takkeihin tai shaketteihin. Lämpimät poolopaidat hellivät minua ja Mikkoa myös Tredonnessa. Lampaannahkahousujen lisäksi omalle ostoslistalleni päätyi tämä alla näkyvä Cashmerevillainen lyhyt poolopaita.

Tredonne, cashmere, poolo, neule,

Cashmerepooloneule Tredonnesta

 

10. MAIHARIT

Syksyn odotetuin ja halutuin kenkä on ehdottomasti maihari. Maihareita löysimme eri tyylisiä – miehille ja naisille. Tredonnessa ja Modassa oli molemmissa mukavia, koristeellisia maihareita. Ylläolevan kuvan maiharit on maahantuotu New Yorkista ja löytyvät Tredonnen liikkeestä.

 

11. MURRETUT SÄVYT

Syksyn väriskaala on murrettu. Murrettuihin sävyihin kuuluvat neutraalit ja pehmeät värit kuten harmaa, ruskea, luumu, vihreä tai sinapin keltainen. Maanläheisille sävyille saa ryhtiä käyttäen mustia tehostetuotteita.

 

12. YLLÄTYKSELLINEN KOSMETIIKKAKALENTERI

 

Syksyn ja alkavan talven viimeiseksi trendiksi löytyi yllätyksellinen kosmetiikkakalenteri Body Shopista. Kosmetiikkakalentereita on ilmaantunut kauppojen tarjontaan jo muutaman vuoden ajan ja mielestäni yllätyskalenteri tarjoaa jotain enemmän kuin perinteinen suklaa. Body Shopista löytää kalentereita useammalla eri kokoonpanolla, eri kokoisina ja eri hintaisina.

 

Body shop, joulukalenteri, joulu

Kosmetiikkakalenteri Body Shopista!

Kuvauspäivä oli ihan mieletön kokemus ja sain muistoksi ihania kuvia ostettujen vaatekappaleiden lisäksi. Päivästä minulle tarttui loppujen lopuksi mukaan neljä tuotetta – Lampaannahkahousut, Cashmerepoolopaita, Bianco-merkkiset maiharit sekä Marimekon raitasukat. Tässä vielä meidän päivän tuotos videona!

 

Kaikki julkaisun kuvat: Simo Vilhunen / Sampokeskus

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.