Hae
A Home Where It Snows
Kaupallinen yhteistyö

Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelu

Kaupallinen yhteistyö: Pohjoinen Värisilmä

Päätöksiä, päätöksiä, päätöksiä! Raksaprojektissa alkuperäisen pohjapiirustuksen piirtäminen ruutupaperille oli varmasti koko projektin helpoin homma. Toki versioita oli monia, kunnes ne viilaantuivat juuri sellaiseksi kuin mitä toivottiin. Täydellisen pohjapiirustuksen jälkeen arkkitehdille luonnollisesti iski perinteinen piheys (ja kauhistus), jonka myötä neliöitä vähennettiin muistaakseni kolmisenkymmentä. Jäljelle jäi kuitenkin kiitettävät 193 neliömetriä.

Rakennuttajana voin sanoa, että tuohon 193 neliömetriin mahtuu kymmenkertainen määrä päätöksiä. Vierailin helmikuussa ensimmäistä kertaa Pohjoisen Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelussa Rovaniemen Aittatiellä. Tunnetila-sisustuspalvelun avulla on mahdollista saada ammattilaisen neuvontaa ja ennen kaikkea apua kodin tärkeimpien päätöksien tekoon. Muistan hyvin, kun tapasin Värisilmän Anni Oikarisen ensimmäisen kerran; hän kysyi minulta minkälaista lattiaa minä olen suunnitellut? Voi apua. Lattiamateriaalin valinta on iso osa tulevaa taloa, yleisilmettä ja tunnelmaa. Lattian lisäksi isoja pintoja ovat seinät ja katto. Pinterestistä on mukava katsella hienoja ideoita, mutta eri asia on, että mitkä materiaalit sopivat meille, ovat saatavilla ja onnistuuko niiden asennus käytännössä? Värisilman Tunnetila-sisustuspalvelussa Anni tekee osan päätöksistä puolestani sekä pitää huolen siitä, että kyseiset materiaalit ovat käytännössä mahdollisia. Ennen kaikkea ammattilainen on ammattilainen ja arvostan sitä, että hän tietää uusimmat trendit sekä yhdistää ne käytännön arkeen.

Vierailin tällä viikolla vasta kolmatta kertaa Annin luona. Aikaisemmin keväällä saimme luonnokset kylpyhuoneesta sekä meidän vanhempien vessasta. Viime viikon tapaamisessa teimme niihin vielä viimeisiä viilauksia. Uudistetut kylpyhuone ja vessa luonnokset saan ensi viikolla. Projektimme on pitkäaikainen ja sisäpintojen asennus on mahdollista vasta myöhemmin syys-talvella, joten olemme molemmat avoimia mieltymyksien muutoksille matkan varrella. Hienointa tässä on se, että valitsemme pitkäntähtäimen materiaaleja ja voin ”koeajaa” huoneita kuvien välityksellä useamman kuukauden ennen varsinaista asennusta. Näin ollen, jos jokin detaili alkaakin tökkimään niin voimme vielä muuttaa sitä.

Tunnetila-sisustuspalvelussa saa aidon näköiset luonnokset tulevista materiaaleista. Luonnokset tuovat tulevat huoneet eloon ja tekevät suunnittelusta entistä miellekkäämpää. Kirjoitimme Annin kanssa yhdessä tekstin kylpyhuoneen suunnittelusta aiemmin keväällä – käythän kurkkaamassa – se on aika ihana.

Ajaton ja ylellinen kylpyhuone

Kylpyhuone on todella kaunis ja ylellinen. Mielikuvat näistä kuvista toimivat oikeassa kylpyhuoneessakin jo varsin elävästi, vaikka se toistaiseksi koostuukin vasta hiekasta ja betonista. En malta odottaa. Tulevista muutoksista kylpyhuoneessa ja niiden syistä kerron teille lisää, mutta vastaanotan myös kommentteja! Mitä sinä muuttaisit tässä kokonaisuudessa? Entä mistä pidät?  Tässä on Annin piirtämä ensimmäinen vedos kylpyhuoneesta ja meidän vessasta, jonka suunnittelimme yhdessä keväällä.

Henkilökohtaisesti rakastuin ylelliseen marmoriin ja arvostan sitä, että Anni otti heti kopin siitä, että halusin ehdottomasti poiketa moderneista mustista kylpyhuoneista. Tässä kulta-marmori yhdistelmässä mielestäni on jotain ihanan ajatonta. Kodinhoitohuoneen kalusteet ja kodinkoneet tulevat toiselta toimittajalta ja ovat toiveeni mukaisesti integroidut.

Puhuimme tapaamisessa yleisesti myös muista huoneista ja minun toiveistani. Palaamme suunnittelupöydän äärelle ensi viikolla, jolloin on aika siirtyä kylpyhuoneesta eteenpäin kohti isompia tiloja!

Kaupallinen yhteistyö: Pohjoinen Värisilmä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *